Een geboortekaartje, hoe gaat dat in zijn werk ?

We leren jullie gezin graag wat beter kennen, zodat we elementen die jullie belangrijk vinden of waar jullie mee bezig zijn mee in het kaartje kunnen verwerken. Zo krijgen jullie een kaartje op het lijf van jullie nieuwe mini geschreven.

Na de goedkeuring van de offerte wordt er aan het ontwerp van het geboortekaartje begonnen. Jullie krijgen een eerste digitale ontwerp doorgestuurd. Wij vragen jullie bevindingen en van hieruit wordt verder gewerkt.
Eens het ontwerp op punt staat gaan we over tot het eventueel ontwerp van babyborrelkaartjes, stickers, bedankjes enz.. Zo kunnen deze precies afgestemd worden op het kaartje.

Deze extra's worden indien mogelijk vooraf gedrukt/gemaakt.

Wanneer jullie mini dan eindelijk geboren wordt, vragen we een bericht te sturen met de gegevens in (Naam, datum, gewicht, lengte, uur, kamernummer). Dit kan via mail, telefoon of messenger op onze Facebook pagina. Er mag dan ook altijd even gebeld worden om even te controleren of de gegevens zijn aangekomen. Jullie ontvangen dan een laatste digitale proefdruk. Als deze goedgekeurd is gaat het bestand naar de drukker. We streven ernaar om de kaartjes zo snel mogelijk bij jullie te krijgen.
Dit kan dan door levering of afhaling.

Als jullie nog verdere vragen hebben aarzel dan niet om ons te
contacteren.